top of page

Groepsworkshop

Naast de individuele workshops organiseer ik maandelijks een groepsworkshop in een fijne en veilige sfeer met maximaal 8 personen. Ook bij de groepsworkshop gaat het om jouw beleving. Enkele thema´s zijn bijvoorbeeld:Intuïtief boetseren - Aarden met aarde
Tijdens deze workshop gaat het om de verbinding met de klei en jezelf. Het boetseren brengt je in beweging en houdt je in het hier en nu. Je gaat op een meditatieve manier aan het werk, het denkend hoofd krijgt rust. Aarden is een wezenlijk onderdeel om in betere verbinding met jezelf te komen. De workshop begint met een ontspanningsoefening. Je bent vervolgens heerlijk met de klei bezig zonder jezelf een prestatie op te leggen. 
 


 


 

Intuïtief schilderen van een Matroesjka- Het innerlijke kind

Ik nodig je in deze workshop uit in rust en stilte op een creatieve manier aan de slag te gaan met de verschillende diepere lagen in onszelf. Hoe presenteren we onszelf? Wie ervaren we als onze authentieke 'zelf'? Welke verschillende lagen heb je in de loop van je leven ontwikkeld? Uiteindelijk vertelt elke laag een eigen verhaal. Zonder al deze lagen is het hol van binnen. Tijdens deze workshop omarm je jezelf, met alle delen die je 'bent'.  


 

'In verbinding met jezelf'- Vrij bewegen met de seizoenen

Wil je ook kennis maken met de eigenschappen en effecten van de natuur? 

Meer rust ervaren en beter bij je gevoel komen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou! Tijdens de workshop staan voelen en vertrouwen centraal. Via creatieve uitingen en bewegingen kunnen we op een ontspannen manier terug in verbinding komen met onszelf. We gebruiken hiervoor enkel ons eigen lichaam en natuurvondsten. De natuur geeft ons alle ruimte en mogelijkheden om te zijn. Wij zijn (immers één met) de natuur. We eindigen de workshop met het maken van een kunstwerk.  


Aanmelden via deze link

Matroeskja- intuïtief schilderen
vanuithethart
één geheel
bottom of page