top of page

Workshops

Bij de creatieve workshops die ik aanbied gaat het niet om het resultaat of een doel, maar juist om het proces en de ontspanning. Alles is goed en alles is welkom. Creativiteit zit in ieder van ons en dat kunnen we tijdens de workshop (her)ontdekken.

 

Visualisatie- en meditatieoefeningen ondersteunen de workshops en maken het een moment om even van alles los te komen. In dit tijdperk van digitalisering en modernisering kan het voor iedereen van grote meerwaarde zijn een moment te nemen om zich terug te verbinden met de kern. Een creatief moment is ook een mooie gelegenheid om kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven te aarden en in contact te komen met zichzelf en hun talenten te ontdekken.

Verder kan het voor kinderen, jongeren en volwassenen in bepaalde situaties helpend zijn een creatieve uitdaging aan te bieden. Denk hierbij aan fases van onrust of ingrijpende gebeurtenissen. Creatief bezig zijn kan in zulke gevallen helpen te ontspannen of situaties te verwerken. 
 
De creatieve workshops kunnen ook een mooie aanvulling op gesprekstherapie zijn.


 

Wil je in de alledaagse hectiek even een moment om terug te verbinden met jezelf en ervaren wat beeldend werken met je doet? Even uit het hoofd en heerlijk creatief werken in een veilige, warme en ontspannen sfeer? Je bent welkom bij een van mijn creatieve workshops. Je kunt je hier aanmelden.

bottom of page