top of page

Over mij

vanuithethart

Leuk en fijn dat je er bent! Mijn naam is Khadija El Hajjami (Rotterdam 1985). Talen en culturen heb ik altijd interessant gevonden en hiermee begon ik mijn studietijd. Sinds mijn 16e heb ik enthousiast vrijwilligerswerk gedaan en was o.a. aspirant leidster bij de scouting. Ik leidde een aantal jaren een moeder-kind- speelgroep in Keulen. In 2010 werd ik voor het eerst moeder en begon dankbaar aan een nieuw, verrijkend hoofdstuk. De ontwikkeling van ons menszijn en de diepe verwondering hierover zijn voor mij het middelpunt in het leven. Ik ben graag in de natuur, en heb grote interesse in alternatieve geneeswijze en gezonde voeding. Een 'Bliss Ball' kun je dan ook zeker een keer tijdens de workshop proeven! 

Na een intensieve en mooie reis kwam ik bij mijn kern en ontdekte dat ik in het diepst verbonden ben aan creativiteit en dat ik dit in alle liefde met anderen wil delen. Ik behaalde in 2020 mijn diploma Creatieve Therapie. Ik vind mijn inspiratie en mijn motivatie terug in de natuur en in door God geïnspireerde mensen van over de hele wereld. Ik spreek meerdere talen waaronder het Berbers, Arabisch, Duits en Engels.


Ik werk veel met natuurelementen en de seizoenen. Naast de schoonheid van zowel elk seizoen als het materiaal, kunnen we in de natuur ook onze innerlijke belevingen herkennen. Op deze manier ervaren we een eenheid, alles hangt met elkaar samen. Een van mijn uitgangspunten is daarom ook om elk mens als onderdeel van het geheel te bekijken. Dit vormt de basis in de voorbereiding en uitvoering van mijn workshops.

Momenteel volg ik leertherapie bij Sonia Nafie waardoor ik mijn visie en missie nog dieper kan ontwikkelen. Ik vind het belangrijk en waardevol om mijzelf te blijven ontwikkelen. Dit zie ik als een essentieel onderdeel voor het behoud van de kwaliteit van mijn werk. Ik blijf me dan ook graag bijscholen op het gebied van zowel lichamelijke als geestelijke zorg. Mijn spirituele ontwikkeling is een fundament voor mijn bestaan.


Creativiteit zie ik als een brug tussen onze binnen- en buitenwereld. Ik ben overtuigd van het belang om emoties de ruimte te geven en dat tegelijkertijd iets zinvols met de eigen handen maken voor nieuwe levensvreugde kan zorgen. 

Bij Creatieve brug ben je welkom voor een fijn moment waar je handen het mogen overnemen van je hoofd en je naar huis gaat met jouw unieke creatie en vernieuwde energie!

bottom of page